За нас

“Климат Инженеринг” ЕООД

“Климат Инженеринг” ЕООД е основан през 2006 г. Предметът на дейност е производствена, инженерингова и търговска дейност в областта на професионалната хладилна техника, пенополиуретановите изолации, сглобяемите термоизолирани конструкции и изграждането на сглобяеми сгради.

Производствената дейност на фирмата стартира през 2006 г. с производството на хладилни камери за средни и ниски температури с различни обеми, търговски хладилни витрини, хладилни шкафове и хладилни ракли с пенополиуретанова изолация. През същата година стартира и производството на сглобяеми термоизолирани конструкции – сглобяеми къщи, павилиони, фургони, халета и др.

През 2010 г. фирмата се насочва основно в производството и монтажа на сглобяеми хладилни камери за средни и ниски температури с различни обеми

Производственият профил включва и нестандартни хладилни шкафове и съоръжения по конкретни задания на клиентите.

Изпълняваме и отоплителни, вентилационни и водопроводни инсталации.

  • Можем да проектираме и изграждаме складови и промишлени халета с различно предназначение, да доставяме и монтираме големи хладилни инсталации.

  • Предлагаме и изграждаме модерни системи за измерване, контрол и архивиране на температура и влажност.

  • Изготвяне на термопрофил (мапинг) на хладилни камери и складови помещения.

  • Произвеждаме и предлагаме нестаднартни хладилни съоръжения.

  • Предлагаме пълен хладилен сервиз.

  • Изработваме и монтираме различни типове електро табла и електро инсталаци

  • Изработваме и монтираме различни метални съоръжения и оборудване.

  • Произвеждаме и предлагаме неутрални съоръжения.
  • Произвеждаме и предлагаме широка гама термоизолирани шкафове за комуникационна апаратура.

В нашите продукти използваме само  окомплектоващите компоненти от реномирани европейски и световни фирми с доказано качество.

През 2013 г. фирмата стартира работа по изграждане на енергоефективни системи. Соларни системи за топла вода. Малки фотоволтаици и ветрогенератори. Утилизация на отпадната топлина от хладилните машини. Изграждане на водопороводни и отоплителни системи.

В ход е представянето на пазара на пасивна интелигентна къща с всички необходими модерни системи за осигуряване на автономност.